Nyt bestyrelses medlem?

Med Bo i jeres bestyrelse får i

Et bestyrelsesmedlem med bred branche indsigt

For at din virksomhed kan få mest ud af sin bestyrelse, er det vigtigt at denne er effektiv og engageret.
Det er evident, at en virksomhed ikke er bedre end sin ledelse, herunder en bestyrelse der formår at løfte sit ansvar. En virksomhed behøver ledere der passer til virksomhedens cyklus. 

Med Bo som nyt bestyrelsesmedlem får du et frisk pust til din bestyrelse, og han kan sikre at din virksomhed forsætter sin fremgang og at der også bliver tænkt nye tanker for din virksomhed.

Det tilføjer Bo til din bestyrelse

Erfaring og ekspertise

Når Bo træder ind i jeres bestyrelse, medbringer han sin ekspertise og kan komme med indput til hvordan virksomheden kan bevæge sig frem, i forhold til blandt andet digitalisering.

Små og mellemstore virksomheder

Bo sidder i andre bestyrelser, både i større og mindre virksomheder. Og kender til de udfordringer der kan opstå.

Hvor meget ved en ERP konsulent?

Bo har 20 års erfaring med ERP branchen, men også med IT verdenen, og har arbejdet med mange forskelige brancher. 
Han kender til flere forskellige slags virksomheder, og kender til de udfordringer der kan opstå, hvis man eventuelt vil digitalisere sin virksomhed. 

Bo vil tilføje frisk blod til jeres virksomhed, og hurtigt sætte sig ind i jeres virksomhed og sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer komme frem til løsninger der vil kunne skabe vækst. 

Mangler du et bestyrelses medlem?

Står du og mangler et bestyrelses medlem, eller vil du gerne møde Bo før du beslutter om han skal indgå i jeres bestyrelse, så lad os booke et uforpligtende møde hvor i kan møde hinanden, inden i beslutter om i skal indgå et bestyrelses samarbejde. Du kan enten skrive en mail her eller ringe til os på 86309302.

Vind 2 billetter til en af skanderborg håndbolds hjemmekampe.

Skanderborg håndbold’s herre er igang med slutspillet, og det vil vi gerne fejre ved at trække lod om 2 billetter til en af de kommende hjemmekampe. 

Alt du skal gøre er at skrive din mail herunder, også er du med i lodtrækningen.