Oldebjerg

Oldebjergs løsning håndterer

Nem projektstyring

Oldebjerg driver til daglig en stor webshop, hvor de sælger flere forskellige varer til flere faggrupper.

De havde et ønske om at få et system der nemt kunne styre deres indkommende ordrer og samtidig opdatere lageret.
Efter at have kigget på Oldebjergs behov og tidligere løsning, gik vi igang med at tilpasse en AX 2012. 

Det er blevet nemmere for dem at styre deres ordrer, printe pakke labels og opdatere lageret, fordi systemet klarer det hele for dem.

Oldebjergs system kan håndtere

Ordrer

Oldebjerg har i ERP systemet fået et system der nemt kan styre indkommende og udgående ordrer. De kan følge ordren fra den bliver lagt, til kunden modtager den.

Webshoppen

Med ERP systemet kan de styre alle aspekterne af deres webshop. Lageret bliver automatisk opdateret efter der bliver lagt en ordre.

Projekter

Når Oldebjerg opretter et projekt, kan timer og materialer nemt registreres i systemet. Hvis projektet ligger en ordre, bliver det nemt at følge den til døren.

Oldebjergs får løbende support

Efter vi har opsat Oldebjergs ERP løsning, laver vi løbende support på den. Da de ofte får nye varer, og kunder som har specielle købs forbehold. 

Derudover forsøger vi ofte at effektivisere deres system,  så det så ofte som muligt opdaterer hjemmesiden med de tale det har – på denne måde forsøger vi at undgå at en vare er udsolgt, inden det kan ses på hjemmesiden.

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.