Forretningsrådgivning

Vi giver rådgivning, der

Vi er ikke gift med et specifikt system

Men finder det der passer bedst til din virksomhed.

Med os som uvildig rådgiver kan du få svar på alle de spørgsmål du måtte have. Uden du skal frygte at den du spørger har en bagtanke. 

Vi snakker om de behov du måtte have, og vores rådgiver kommer med sine forslag til hvilke systemer eller løsninger der vil være bedst for jer. 

Hvad kan i så rådgive mig med?

Nyt system eller opgradere det gamle?

Med et grundigt kig på din virksomhed og dennes fremtidsplaner, kan rådgiveren komme med sin vurdering, om det vil være tid til et nyt system, eller om dine behov kan klares med en opgradering.
Læs mere her

At vælge den rigtige leverandør

Hvem skal du vælge?

Har du selv fundet nogle leverandører, så kan vores rådgiver gå ind og vurdere den løsning de vil tilbyde dig. Vi har erfaring fra begge sider af skrivebordet og kan gennemskue deres tilbud.

Hvilket system er bedst for dig?

Hvad er jeres behov

Rådgiveren vil tage et dybdegående kig på jeres virksomhed, og komme med sin vurdering af hvilke systemer der vil passe godt til jer. Han kan også hjælpe jer med at finde leverandører.

Rådgivning gav Kjærgaard nye muligheder

Vores kunde Kjærgaard, havde behov for noget rådgivning, som vise dem hvordan deres system kunne tilpasses så det bedre kunne håndtere nogle af deres nyere behov. 

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Vind 2 billetter til en af skanderborg håndbolds hjemmekampe.

Skanderborg håndbold’s herre er igang med slutspillet, og det vil vi gerne fejre ved at trække lod om 2 billetter til en af de kommende hjemmekampe. 

Alt du skal gøre er at skrive din mail herunder, også er du med i lodtrækningen.