HEDEMA

Hedema sparer tid og penge

Tæt dialog, hvor der er direkte kontakt med konsulenten, har givet Hedema et system, der udvikler sig i takt med virksomhedens behov.

Et ønske om at få et samlet system til hele virksomheden og et gammelt system med lagerfejl. Fik de nye ejere af Hedema, til efter et generationsskifte, at søge hjælp hos Periti.

“Vi fik Periti anbefalet af en anden virksomhed, og samarbejdet kører rigtig godt.”

Det er en fordel, at det er et lille firma, hvor vi har direkte kontakt – og forstår hinanden. Periti er løsningsorienteret og super kompetente til fornuftige priser, fortæller direktør Kim Kjær Andersen. Periti har stået for opbygning af deres ERP-system (Ax 2012), så de kan styre tilbudsgivning, ordrer, produktion, lager samt fakturering med mindst mulige administrative timer.

Virksomheden har fået så meget styr på hele arbejdsgangen fra tilbudsgivning over produktlister til fakturaer, at de ikke har behøvet mere administrativt personale, selvom de næsten har fordoblet deres omsætning.

 Periti kan ændre i systemet og kender dets begrænsninger og muligheder, så vi som underleverandører hele tiden kan tilpasse os de mange forskellige kunder. Vi er blandt andet blevet hurtigere til at give svar til kunderne og til at lave følgesedler. Før tog det 2-3 timer at få produktlister, nu tager det 2-3 minutter. Hver ting lavet er lig sparet tid i den sidste ende, siger Kim Kjær Andersen. 

Du kan også læse mere om vores konsulent ydelser her. 

Hedema er en specialiseret maskinfabrik, der udfører alle former for pladebearbejdning og laserskæring fra ide til slutprodukt.

Hedema anbefaler gerne Periti til andre virksomheder.