IT Ydelser

Hos Periti tilbyder vi også basale IT ydelser, i form af Office 365, samt ydelser indenfor sikkerhed. 

Office 365

Microsoft Office 365 er en samling brugervenlige, webbaserede værktøjer, som giver dig adgang til e-mail, vigtigt dokumenter, kontakter og kalenderen, uanset din lokation og enhed. 

Med Office 365-abonnementer får du fuldt installerede Office-programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. (Publisher og Access fås kun på pc.) 

Du kan installere Office-365 på flere enheder, herunder pc’er, Mac-computere, Android-tablets, Android-telefoner, IPad, IPhone. Samtidig får du adgang til en fuld mail server med flere postkasser, deling af mail og kalender. 

Vi her hos Periti tilbyder jer at opsætte jeres Office-365 og kan også supportere, hvis i oplever problemer. 

Du kan lære mere om Office-365 her.

Office-365 har også et program der kan sikre din PC, mod malware.

Malware beskyttelse

Der kommer nye former for malware hver dag, og Office-365 har en løsning, der kan hjælpe dig med at beskytte din mail mod dem. Med Office-365 Advanced Threat Protection kan du beskytte dine postkasser mod nye avancerede angreb i realtid. 

Ved at beskytte mod farlige vedhæftede filer og udvide beskyttelsen til også at gælde skadelige links, supplerer det sikkerhedsfunktionerne i Exhange Online Protection, så der ydes bedre beskyttelse mod zero-day-angreb. 

Sikker drift

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed Sikker Drift. Det betyder for jer at vi hos Periti overvåger din virksomheds arbejdsstationer (PC og MAC), og så rapportere vi til jer, hvis vi oplever trusler mod jeres arbejdsstationer. 

En Sikker Drift aftale inkluderer antivirusløsningen ESET samt opdateringer af arbejdsstationer. 

IT service

Sikkerhed

Vi udfører sikkerheds audit på virksomheders IT. 
Book en Periti sikkerheds konsulent til en gennemgang af din virksomheds infrastruktur, hvor der vil blive lagt vægt på gennemgang af jeres sikkerhed. 

Vi gennemgår alt lige fra den enkelte brugeres computer til server sikkerheds politikker samt procedurer. Efter endt gennemgang dokumenterer vi resultatet og præsentere det for jer, og kommer med vores anbefalinger om hvordan i kan øge jeres virksomheds sikkerhed. 

Træning af brugere og virksomhed omkring IT sikkerhed.
Vores sikkerheds konsulent kan komme ud til jer en halv dag, hvor vi præsenterer forslag til at høje IT sikkerhed for hele virksomheden. Vi kan også træne jeres medarbejdere og hjælpe jer med at understrege vigtigheden af IT sikkerhed. 

Udarbejdelse af IT sikkerheds politik. 
Vi kan også udarbejde en IT sikkereds politik til jer, som er unik for jeres virksomhed, og som understykker jeres forretning. Sikkerheds politikken kan være baseret på COBIT 5. 
Sikkerheds politikken bør revideres 1-2 gange årligt. 

Vi tilbyder også følgende
  • Audit af rapportering af virksomhedens data i forbindelse med persondataforordningen.
  • Business Continuity Planning
  • Disaster Recovery Planning