KJÆRGAARD

Kjærgaard bruger Periti til løbende optimering

Takket være Periti kan Kjærgaards systemer følge med virksomhedens ønske om stadig udvikling.

For at koncentrere sig om det, Kjærgaard er bedst til, har de valgt at samarbejde med Periti. 

“Periti har stået for opgradering af alle platforme til de nyeste versioner. De er hurtige til at fange, hvilken virksomhed de har med at gøre og vores ønsker, drift og funktioner. Og de sikrer til stadighed, at vores gamle, egentlig forældede system opfylder alle virksomhedens krav, for de tilpasser systemet til vores behov.” Forklarer afdelingsleder i Kjærgaard IT Lars Peter Ladby-Hansen.

Kjærgaard har kigget på nye systemer, men er i samarbejde med Periti nået frem til, at det foreløbig bedre kan svare sig at beholde det nuværende system.

“Periti laver integration til en app, så vores medarbejdere kan lave timeregistrering med deres telefon. De har optimeret på elektroniske fakturaer, så vi ikke skal indtaste noget selv. Alt hvad vi via sparring får ind af nye input, ender med at spare os tid og optimerer.” siger Lars Peter Ladby-Hansen.

Lars Peter er meget glad for samarbejdet med Periti, som han beskriver som en let tilgængelig samarbejdspartner, der løser opgaven, så den passer til netop deres virksomhed og til en fornuftig pris.

 

Læs mere om vores projektleder ydelser her. 

Kjærgaard beskæftiger omkring 170 industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der optimerer processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder. Virksomheden er industriens innovative partner, der blandt andet hjælper med reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering.

Kjærgaard anbefaler gerne Periti til andre virksomheder.