Mød os

For os er teologien troen på, at hvis der skabes merværdi af konsulenterne, så skaber vi tilfredse kunder. Og det er alfa og omega for os.

Vi er eksperter i økonomisystemer og arbejder med ERP-konsulenter, herunder som projektledere. Endvidere ser vi et marked for Contract Management, idet de fleste offentlige kunder og virksomheder har behov for at styre kontrakter bedre og mere effektivt. Endelige tilbyder vi deltagelse i bestyrelser, idet vi kan tilføre erfaring til disse.

Som udgangspunkt har vi ingen ansatte, idet vi finder de bedste selvstændige underleverandører. Det betyder, at vi altid kan servicere dig med højt kvalificerede konsulenter, af enhver art.

Periti kommer fra latin og kan frit oversættes til “an expert, specificed as a skilled theologian used as a consultant”! 

Bo Zacher Nielsen

Bo startede Periti ApS op i 2014, fra hjemmeadressen i Skanderborg. Bo har mere end 30 års erhvervserfaring, heraf 20 år som leder, 5 år med juridisk indhold og ikke mindst 20 år indenfor ERP-branchen. Her arbejdede han specielt med større kunder og systemer, som XAL og Microsoft Dynamics AX. 

Sofie Kjeldgaard

Sofie blev ansat hos Periti ApS i Maj 2018. Sofie er uddannet digtalt koncept udvikler og har en baggrund som datamatiker. Hun er kommunikations ansvarlig og kommer til at sørge for at Periti er til at finde på de sociale medier og i lokal området. 

Helle Volden

Hos Periti arbejder Helle som bogholder, og holder styr på regnskabet, fakturaer og diverse andre mindre opgaver. 

Følg på LinkedIn
Besøg YouTube kanal