Nyt system eller opgradere det gamle?

Vi finder det bedste system til jeres

Hvad vil være det bedste valg?

Det kan være svært at vurdere hvornår det er på tide at skifte sit ERP system ud med et nyt. Men det er vigtigt du er realistisk, og vurderer om dine behov kan løses med blot en opgradering.

Tag et grundigt kig på din virksomhed, er i vokset meget de sidste år eller er i meget begrænset i det ERP system i har nu. 

Hvis du stadig er i tvivl, tilbyder vi også uvildig forretningsrådgivning, hvor vi sammen med dig, gennemgår din virksomhed. Herefter kommer vi med forslag til hvad ville være det bedste valg for din virksomhed.

Systemerne vi primært arbejder med

Har du et ønske til et specifikt system, så har vi et bredt netværk, som gør at vi også kan finde en til at håndtere dit ønske.

Microsoft AX

Nu Dynamics 365 F&O

Dynamics 365 F&O

Dynamics 365 er Microsofts nye flagskib og du slipper for bøvlet med drift, da alt data ligger i skyen.
Læs mere

Microsoft NAV

Nu Dynamics 365 Business Central

Business Central

Den gode gamle NAV er blevet til Business Central, og er samtidig blevet cloud-baseret.
Læs mere

Uniconta

Arvtageren fra C5

Uniconta

Uniconta er arvtageren til C5, som Microsoft stoppede supporten af i Januar 2019.
Læs mere

Microsoft XAL

Forgængeren

XAL

Vi har stort kendskab til XAL og kan hjælpe dig med din.
Læs mere

Kjærgaard fik deres systemer opgraderet

Kjærgaard var kommet frem til at det var på tide at få gjort noget ved deres ERP system. De tog kontakt til os, og vi gik igang med at sætte os ind i deres virksomhed. 

Vi besluttede at Kjærgaards systemer havde behov for en opgradering,  og lidt tilpasninger så de kunne håndtere deres nye behov. 

Så det er ikke altid nødvendigt at skifte sit ERP system helt ud, men det er vigtigt at du vurderer din virksomhed realistisk, eller får hjælp til det. 

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed, og tager et grundigt kig på din nuværende løsning, og kommer med forslag til hvilke valg der ville være bedst at tage. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.