Persondataloven

Lav for håndtering af persondataloven

Indfør en protokol til håndteringen

Selv om persondataloven og GDPR trådte i kraft sidste år, så er der stadig mange der endnu ikke har fået styr på hvordan de skal håndtere det i deres virksomhed – måske er du en af dem? 

Det handler i bund og grund om at få håndteret person følsomme og virksomheds følsomme på den korrekte måde. Dette kan gøres ved at indføre nogle protokoller som sætter en standard, så dine medarbejdere ved hvordan de skal tage hånd om lovgivningen.

Mangler du hjælp til at forstå lovgivningen, eller til at få implementeret i din hverdag, så kan vi hjælpe dig med dette.

Hvad du bla. skal tage højde for

Behandling af personlige oplysninger

Når du som virksomhed håndterer personfølsomme oplysninger, skal du være sikker på at du har samtykke for at have dette og fjerne det når den eventuelle medarbejder ikke arbejder ved jer mere.

Retten til at vide hvilke oplysninger du har

Ønsker dine medarbejdere at vide hvilke oplysninger du ham på dem, har de ret til at få dette fortalt. Har du oplysninger på kunder mm, og disse ønsker at få adgang til deres oplysninger, har disse også ret til dette.

Retten til at blive underrettet

Skulle i være så uheldige at der sker et brud på persondata loven og i evt. har fået nogle oplysninger stjålet, så har i pligt til at underrette dem det omhandler, så de kan tage deres forholdsregler.

Systemerne skal også overholde lovgivningen

Med lovgivningen er der også kommet den udfordring, der gør at ens virksomheds systemer også skal kunne håndtere denne.

Derfor er det vigtigt at i får gennemgået jeres virksomhed og bliver opmærksomme på om der er huller hvor jeres systemer ikke lever op til rådgivningen. 

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende håndtering af persondata lovgivningen, og kommer med forslag til hvordan du bedre kan håndtere denne. Samtidig kan vi hjælpe dig med at få styr på lovgivningen i dine IT systemer. Skriv germe en mail her, eller ring til os på 86309302.

Vind 2 billetter til en af skanderborg håndbolds hjemmekampe.

Skanderborg håndbold’s herre er igang med slutspillet, og det vil vi gerne fejre ved at trække lod om 2 billetter til en af de kommende hjemmekampe. 

Alt du skal gøre er at skrive din mail herunder, også er du med i lodtrækningen.