Support af eksisterende løsning

Har du en så supportere vi dem gerne

Har du allerede et kørende system?

Og har hverken behov for at få det udskiftet eller opgraderet, men har stadig behov for support engang imellem, så tilbyder vi også dette.
Vi supportere løsninger der har, hastigheds problemer, funktionalitets problemer eller andre problemer.

Vi har mange års erfaring i at suppotere ERP løsninger, og vores konsulenter arbejder til dagligt med support af kunders systemer.

Når vi supportere din løsning, sørger vi for at ændringen bliver lavet hurtigt, så du igen kan forsætte dit arbejde.

Systemerne vi supportere

Microsoft AX

Nu Dynamics 365 F&O
Om du bruger AX 2012 (Eller nogle af de ældre modeller) eller Dynamics 365, så supportere vi din løsning så den igen kan udføre den ønskede opgave.

Microsoft NAV

Nu Dynamics 365 Business Central
Om du har en nyere eller ældre NAV, så supportere vi dem alle. Vi har flere konsulenter der er meget erfarne i NAV systemerne.

Uniconta

Arvtageren fra C5
Måske er din Uniconta ikke helt som du ønsker endnu, så kan vi supportere din løsning så du er sikker på at den ender med at blive som ønsket.

Microsoft XAL

Forgængeren
Vi har været med i ERP branchen i mange år, og har et indgående kendskab til XAL. Derfor kan vi supportere din XAL løsning, så den kan bruges i flere år endnu.

Er support nok?

Har du fået support andet steds, men synes  stadig ikke at din løsning lever helt op til dine behov.

Så tilbyder vi også forretningsrådgivning, hvor vi tager et gennemgående kig på din virksomhed og dennes behov, og kommer med rådgivning om hvilke valg der ville være smarte at tage for dig og din virksomhed.

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.